Avatar uživatele
Pokročilý

Co je to za hloupost?

Pokud si deaktivujete účet na facebooku...nebylo by logické, aby se vám smazaly také účty s ním propojené? (Ask, badoo etc)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

To není hloupost. Každý web se snaží dosáhnout vysokého počtu návštěvníků, nebo to aspoň předstírat. To je maska pro společnosti zabývajícími se návštěvností webu, hustoty provozu, a které pak rozhodují o hodnotě webu, než na něj pustí reklamu. U těchto webů je jeden znak a to ten, že je nemožné vlastními silami zrušit registraci. Ovšem kdo chce na takových stránkách ukončit registraci, může svým způsobem použít svůj mozek. Stačí použít jejich zbraň. Může to být nesouhlas s podmínkami, nebo kodexem. Dám příklad jak na to: ...žádám o zrušení profilu xxx, jelikož nemohu zaručit dodržování této a této podmínky. Porušuji kodex uživatele a to tím, že ... A v té chvíli je nějaký správce webu sedící věčně u počítače povinen smazat profil, účet. I když žádný správce nechce o své ovečky přijít, naopak registrací donutit k opakované návštěvě, slušnou cestou to jde. O google a g+ a vše co s tím souvisí, to je na dlouhou báseň. To je škatulkování lidí, zjišťování vztahů mezi účty/lidmi. Příklad: Došel mail od kámoše s odkazem na video na YT. Normální odkaz zkopírovaný z adresního řádku je krátký a na konci číselno písemného hašé je vždy k identifikaci videa 11 znaků. Když potřebuje Google zjistit komu se to posílá, pošle svůj jedinečný kod, který analyzuje a taková adresa na video je dlouhá. https://m.youtube.com/…
Podle začátku za https následuje m.youtube, což se používá při prohlížení v mobilu, tabletu. Kliknutím na Sdílet znamená nechat se sníst a nechat sníst druhé. Další část adresy vy měla vypadat takto

watch?v=zAKMHIpro1M

Co následuje za znakem & by mělo vždy i při ukládání do záložky odstraněno. Ta kaše vzadu určuje, kdo se na to dívá, jaké má zájmy, co se bude objevovat v Top na HP YT. Tady je ta specielní kaše:
&itct=CDUQpDAYAiITCLWZ0Zy- t8ICFew9wgodOGgAzVISa29uZWMgc3 RhcnljaCBjYXN1&client=mv- google&hl=cs&gl=CZ

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

pokud se tam přihlašuješ fejsbug účtem, jako tady, tak asi jo.
pokud někomu pošleš message a smažeš účet, tak tu message ten člověk dostane. nevím jak to je s komentáři...
FB nemám

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Počítače a internet

Zlatý Bedy 1525
Zlatý Michal Kole 1198
Zlatý mosoj 1028
Zlatý Hlada 949
Zlatý ge0rge 894
Zlatý www 829
Zlatý led 819
Zlatý badisko 818
Zlatý gecco 795
Zlatý arygnoc 674

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.