Avatar uživatele
Pokročilý

Co je přijatelnější? "Čerstvé" podtržené ovoce, které jako dozraje, nebo dozrálé a zmražené ovoce?

Je mi jasné, že nejlepší je čerstvé a české ovoce i zelenina, ale i to se mnohým po každodenní konzumaci přejí.
Tak to střídáme se zahraničním ovocem.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Samozřejmě, že lepší je čerstvé a normálním způsobem dozrálé ovoce. Například banány: sklízejí se nezralé a během přepravy a skladování dozrávají v umělé atmosféře ethylénu. Kdesi jsem četl, že jejich chuť je v porovnání s normálně dozrálými banány nesrovnatelná.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 861
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 434
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.