Avatar uživatele
Stříbrný

Co dřív osmažit-slanina nebo cibule?

Vezmu malej kastrolek a dám do něj trošku sádla. Co tam dát dřív?
Na kostičky nakrájenou slaninu nebo na kostičky nakrájenou cibuli?
Jak to děláte vy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nejprve slaninu a když je tak napůl rozpuštěná, přidám cibuli.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

když dávám slaninu- nedávám sádlo a když se rozpustí slanina, přihodím cibuli


Avatar uživatele
Stříbrný

To záleží, jak hodně chceš tu slaninu vyškvařit, a to sádlo je tam většinou i zbytečné, slanina pustí dost tuku :-) takže nejdřív slaninu, pak cibuli, ona ta cibule se dělá rychleji a pak ti může zhnědnout a zhořknout a ten špek bude ještě málo udělaný.


Avatar uživatele
Zlatý

Slaninu a pak teprve cibuli,cibule pouští vodu a slanina by se díky tomu dokřupava neosmažila.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.