Avatar uživatele
Pokročilý

Co dělat, když je slaný chléb?

Udělala jsem si domácí chléb a potírala ho slanou vodou. Byla ale moc slaná, takže má teď slanou kůrku, jinak je výborný. Jde to nějak napravit, když už je upečený?:-/

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Můžeš ho servírovat bez té kůrky. Ale mě osobně by to nevadilo, mázla bych ho máslem, na to rajčata, papriky a okurku - a už nesolit. To máslo a ta zelenina to "zamaskují"... Jedno z nejlepších letních jídel co znám. Úplně tu vůni čerstvého chleba cítím. Závist...:-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tu kůrku nejíst?


Avatar uživatele
Zlatý

Asi ne, zapamatuj si to na příště.


Avatar uživatele
Zlatý

Vítat hosty.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.