Avatar uživatele
Pokročilý

Co byste dali do kotlíkového guláše vařeného přímo na ohni?

Asi jak jste pochopili z názvu, jedná se o kotlíkový guláš...chceme uvařit, alee tak nějak nevíme co přesně bysme tam měli dát, aby to bylo také to pravé ořechové. Takže předem děkuji za jakékoliv tipy :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Zrovna jsem ho dělal minulý týden ,ale byl teda ze srnce,dal jsem klasiku,divoký koření, halali, cibuli, sůl, pepř, trochu mleté papriky,zahustil závarkem a po 2,5 hodinách se na něj vrhlo 20lidí a byl hned fuč.
Dobrou chuť

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

To co na plotně.


Avatar uživatele
Zlatý

Dělej všechno tak, jako když vaříš guláš v hrnci. Nezapomeň na maso.


Avatar uživatele
Stříbrný

Tymián, třezalku a hrst šťovíku, krabičku s holandskou selkou na víku a taky trochu rumu.... Ne, to je vlastně zálesácká bowle :-)


Avatar uživatele
Stříbrný

Co tee-pee dá.


Avatar uživatele
Stříbrný

U nás se dělá gulášek z 1 kg masa a 1 kg cibule. když je maso měkké přidávám feferonky nebo beraní rohy.

Doplňuji:
Případně zahušťuji chlebovou kůrkou opraženou na troše másla.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 882
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 449
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.