Avatar uživatele
Bronzový

Čím se potírají klasické hnědé tyčinky, že jsou tak lesklé?

Doplňuji:
Myslím kupované hnědé malé křupavé tyčinky.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nevím co jsou klasické hnědé tyčinky, natož v souvislosti s vařením. Vařím, smažím, peču, ale neznám. Holt mám mezery :-D.
Upřesni.
Jó slaný tyčinky? Tak při pečení je přirozeně i chleba lesklý, kůrka. Oni ty tyčky ale ještě před pečením potřou nějakým sajrajtem z "bílku" a soli, aby se leskly.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

měl bys konkretizovat o jaké se ti jedná


Avatar uživatele
Zlatý

http://www.altiskolin.cz/…

zde v odkazu máte vše o lesku čokoládové polevy..


Avatar uživatele
Zlatý

Nepotírají se, ale máčí. V louhu. Žádný strach, tímto louhem se nazývá lázeň ze soli, sody a vody. Po upečení se vytvoří typická tmavá barva a zvláštní, specifická chuť. Ale nejen u tyčinek. Tento způsob se používá i na pečivo (preclíky, rohlíky, pletýnky) - zejména v Bavorsku.
(Určitě jste se s tím setkal už i v obchodech. Já je viděla třeba v Kauflandu.)
Tady jsou dva zajímavé recepty:
http://vareni.dama.cz/…

http://www.bezlepkovadieta.cz/…


Avatar uživatele
Pokročilý

No nevím ale řekl bych, že na mysli má kupované tyčinky ne? :)

Ty jsou tak krásně hnědé,že to ani není možné.


Avatar uživatele
Pokročilý

myslím že nějací neumějí číst a nevím možná vajíčkem ? :) ale nevím

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Nakupování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Nakupování

Zlatý Drap 411
Zlatý gecco 273
Zlatý hanulka11 271
Zlatý marci1 262
Zlatý mosoj 238
Zlatý briketka10 147
Zlatý annas 141
Zlatý ReHu 132
Zlatý iceT 108
Zlatý quentos 108

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.