Avatar uživatele
Bronzový

Čím nastavit těsto na palačinky, když mi došla hladká mouka?

Bydlím na koleji a mám už jen krupici, ovesné vločky, pár vajec...
(A pak rýži a testoviny :-D )
Pomohlo by třeba ještě vejce? Při smažení by to pak nebylo tak vodnaté...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

krupicí

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Já bych zkusila ovesné vločky trochu rozdrtit, vločky nabobtnají, chce to zkusit.


Avatar uživatele
Zlatý

určitě raději ovesné vločky dělám lívance s nimi a jsou báječné


Avatar uživatele
Zlatý

Já bych tam hodila vajíčko a přiměřeně krupice. Aby to mělo nějakou rozumnou konzistenci. Jééj, jak já tohle kolejní a privátní improvizovaný vaření miluju! :O) Ať tam dáš cokoli, tak hlavně přeju dobrou chuť!


Avatar uživatele
Pokročilý

Použila bych krupici. Vajíčko ti ingredience spojí, ale nestavit jím těsto... to asi ne :-)


Avatar uživatele
Pokročilý

Krupice to sice zahustí,ale jakoby to bude tuhé.Přidej vločky,ty do sebe nasáknou přebytečnou tekutinu a palačinky budou křehké.Po vmíchání nech chvíli odstát.


Avatar uživatele
Stříbrný

Ovesné vločky se dají rozdrtit na mouku v mixeru. Pokud je namočíš do mléka můžou se tam také přidat celé. Moje maminka z vločkami zahušťovala i polévky, vařila je v polévce v dlouhém jíškovém cedníku.Nakonec je přez cedník propasírovala.Později když byl mixer používala ovesnou mouku na jíšku.Dobrou chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Volný čas a hobby

Zlatý Drap 880
Zlatý annas 867
Zlatý quentos 859
Zlatý hanulka11 556
Zlatý mosoj 542
Zlatý led 472
Zlatý marci1 458
Zlatý gecco 385
Zlatý iceT 373
Zlatý panenka 367

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.