Avatar uživatele
Bronzový

Čím dochucujete domácí majonézu?

Nechci vygooglené recepisy ale vaše vychytávky :-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

jen špetkou soli - záleží zda ji zpracuješ do salátu či na jaký účel - pokud si manžel dělá k masu - ale to pak je spíš tatarka - /pepř,cibulka, okurka/

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Pokud si dělám domácí majdu,tak tam nedávám nic,dokud to není vyšlehané.Měla jsem jeden super recept na majdu za moment,ale jaksi se mi v poslední době nedaří ji udělat.Jinak většinou přidám nadrobno nakrájenou cibulku,najemno nastrouhaný kyselý okurek,sůl,pepř,kapku hořčice-to už je tatarka,ale pokud by to měla být jen majonéza,tak jen sůl a pepře jen poskrovnu,protože tatarka mi v poslední době moc nejede.


Avatar uživatele
Zlatý

Nejraději dobře grilovaným masem


Avatar uživatele
Zlatý

Solí a citronem. Nebo kapkou vinného octa. To je takový základ.
Někdy ji nastavuji kysanou smetanou - to je dost dobré. No a taky z ní dělám tatarku. Ale ještě častěji Caesar zálivku (přidám Worcester, ančovičky - nebo trochu sardel pasty, pepř, dijonskou hořčici, strouhaný parmazán, ještě navíc trochu citrónu). Pak jen promíchám s římským salátem, přidám krutony (a kousky grilovaného kuřecího plátku). Můj zamilovaný salát. Doporučuji. :-)


Avatar uživatele
Stříbrný

Hořčicí (cibule či okurka, to už není majonéza), nic víc.


Avatar uživatele
Registrovaný

lehce osolim ,trochu citronove štavy a hladké hodštice

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.