Avatar uživatele
salsa verde

Čím dochucujete domácí majonézu?

Nechci vygooglené recepisy ale vaše vychytávky 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4302 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
venkovan

Nejraději dobře grilovaným masem

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

jen špetkou soli – záleží zda ji zpracuješ do salátu či na jaký účel – pokud si manžel dělá k masu – ale to pak je spíš tatarka – /pepř,cibulka, okurka/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Pokud si dělám domácí majdu,tak tam nedávám nic,dokud to není vyšlehané.Měla jsem jeden super recept na majdu za moment,ale jaksi se mi v poslední době nedaří ji udělat.Jinak většinou přidám nadrobno nakrájenou cibulku,najemno nastrouhaný kyselý okurek,sůl,pep­ř,kapku hořčice-to už je tatarka,ale pokud by to měla být jen majonéza,tak jen sůl a pepře jen poskrovnu,protože tatarka mi v poslední době moc nejede.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Solí a citronem. Nebo kapkou vinného octa. To je takový základ.
Někdy ji nastavuji kysanou smetanou – to je dost dobré. No a taky z ní dělám tatarku. Ale ještě častěji Caesar zálivku (přidám Worcester, ančovičky – nebo trochu sardel pasty, pepř, dijonskou hořčici, strouhaný parmazán, ještě navíc trochu citrónu). Pak jen promíchám s římským salátem, přidám krutony (a kousky grilovaného kuřecího plátku). Můj zamilovaný salát. Doporučuji. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
manon

Hořčicí (cibule či okurka, to už není majonéza), nic víc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lukyLuky

lehce osolim ,trochu citronove štavy a hladké hodštice

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek