Avatar uživatele
Registrovaný

charakteristika souvěti : gastronomie 3. tisiciiletí?

potřeboval bych vědět . a napsat asi jednu stránku A4 o tom co to vlastně gastronomie3 tisicileti je :) předem diky za odpovět :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Je to jednoduché,zamyslete se nad minulým stoletím a s toho vyvozujte.Minulé století bylo hlavně,vaření nad ohněm a nalézání nových surovin a technologií.Od brambor a všelijakého koření.Ale hlavně :Z mála surovin,se musela udělat chutná jídla,muselo být vše uvařené,Třetí tisíciletí je především o konzervantech,nevařených jídlech jídlech, mražených,nebo různě ukládaných jídel do vakua.To hlavní bude rychlá příprava,v mikrovlnkách.Budeme chtít mít čas pro sebe a ne se motat kolem kuchyně,v USA to již je,firmy mají několik stovek zmražených jídel,na talíři s příborem,po použití se zrecikluje.Upně odpadnou hotová jídla,vše bude založeno na jednoduché a rychlé stravě,budou se zmenšovat porce,pro čaastější konzumaci,hlavní složkou nebude chuť potravin,ale chuť pochutin a dochucovadel.
Nyní se smějeme receptu:Že do selete vložíme husu, do husy kuře, do kuřete,holoubě.A pečeme několik dní.To ale jedlo jen asu 3% lidí ostatní,jen výrobky ze semen /obilí,luštěniny./A mnohdy jediné maso před pár stoletími,byla kočka a pes.A to v Evropě.Nevěříte.V roce 1922,bylo oficialně zakázáno v českých restauracích dávat na jídelníček psa a drobné hlodavce.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.