Avatar uživatele
Registrovaný

charakteristika souvěti : gastronomie 3. tisiciiletí?

potřeboval bych vědět . a napsat asi jednu stránku A4 o tom co to vlastně gastronomie3 tisicileti je :) předem diky za odpovět :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Je to jednoduché,zamyslete se nad minulým stoletím a s toho vyvozujte.Minulé století bylo hlavně,vaření nad ohněm a nalézání nových surovin a technologií.Od brambor a všelijakého koření.Ale hlavně :Z mála surovin,se musela udělat chutná jídla,muselo být vše uvařené,Třetí tisíciletí je především o konzervantech,nevařených jídlech jídlech, mražených,nebo různě ukládaných jídel do vakua.To hlavní bude rychlá příprava,v mikrovlnkách.Budeme chtít mít čas pro sebe a ne se motat kolem kuchyně,v USA to již je,firmy mají několik stovek zmražených jídel,na talíři s příborem,po použití se zrecikluje.Upně odpadnou hotová jídla,vše bude založeno na jednoduché a rychlé stravě,budou se zmenšovat porce,pro čaastější konzumaci,hlavní složkou nebude chuť potravin,ale chuť pochutin a dochucovadel.
Nyní se smějeme receptu:Že do selete vložíme husu, do husy kuře, do kuřete,holoubě.A pečeme několik dní.To ale jedlo jen asu 3% lidí ostatní,jen výrobky ze semen /obilí,luštěniny./A mnohdy jediné maso před pár stoletími,byla kočka a pes.A to v Evropě.Nevěříte.V roce 1922,bylo oficialně zakázáno v českých restauracích dávat na jídelníček psa a drobné hlodavce.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 861
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 434
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.