Avatar uživatele
Bronzový

Čerstvé nebo sušené koření?

Které koření (bylinky) je lepší mít doma a přidávat do pokrmů čerstvé a které je lepší si jednoduše koupit sušené v pytlíku?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Bylinky a koření obojí je lepší čerstvé.Bylinky mám doma stále,některé nepěstuji dlouhodobě,protože už je mají v marketech stále- pažitka, majoránka, petrželka, bez těch se já neobejdu.Koření si melu v mlýncích,není nad čerstvě namletý pepř..

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Čerstvé je samozřejmě lepší,ale některé druhy se prostě pěstovat nedají,např.kari atd. takže pokud máš kde,tak pěstuj,co seženeš a zbytek si kup. Pokud chceš kvalitu,tak je lepší nakupovat koření přímo v obchodech k tomu určeným a navíc tam seženeš i to,co v běžném obchodě nemají.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 882
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 449
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.