Avatar uživatele
zjentek

Čemu je v kilu surove sekane od řeznika tak mrtě tlusteho?

..to tak má v hovězí sekane byt?
dudu, to je pro fanynku ..nemůže mít průjem?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 3114 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Emefej

Zkus si udělat sekanou jenom z libového masa. Dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nerozumím řeči tvého kmene!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Přestaň chlastat nebo hulit. Jinak ten oběd nedoděláš!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´…
😉
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš – klidně pravou svíčkovou… Jen si tě asi přijdou prohlídnout i bourači…
😉
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa neuděláš.
😉
__________
Zjentku – Fanynce mletý maso (kdovíjaký) od řezníka (kdovíjakýho)???
Já myslel, že ji máš rád…
😉

Upravil/a: gecco

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Nositelem chuti v masu je tuk, nikoliv svalovina. Stejky jsou taky lepší z prorostlého než z libového (a říkají to všude ve světě, jen Češi se tomu z nepochopitelných důvodů bráníme a trváme na libovém). Jo, má to tak byt.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek