Avatar uživatele
LiDuLii

Brigáda sběr ovoce Místo :Sanders Farm, St.Helena Island, Beaufort S.C. 29907

Dobrý den, mám dotaz na toto místo, kde by se měla v Jížní Calorině v USA odehrávat brigáda na sběr rajčat a melounů od osoby jménem Stanislav Svoboda. Bojím se, že je to podvodník a neívm jak o něm informace zjistit, zda mě netahá za nos…Chtělo yb to spíše nějakoho z Vás, kdo s tímto člověkem měl nebo má co dočinění a neví o tom něco. Je to na inzerátu: http://www.inzerce-free.cz/?page=lo­ok_inzrss&idz=sber-rajcat-a-melounu-v-usa&idz=3132298

předem děkuji za všechny odpovědi, budu vám vděčná za jakoukoliv info.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tom004 před 4701 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Šel bych od toho.Už jenom to,že bych měl volat na tel. číslo v Americe,stačí k pochybnostem­.Agentura,by měla být u nás.Může se stát,že ten telefonní hovor bude stát tisíce,a nikdo,nikdy,nikoho nedohledá.Jenom operátor po Tobě bude vymáhat své peníze.Ale je to můj názor.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jennysh

a já zcela souhlasím. V dnešní době je vše možné,ale nikdy nedůvěřujte takovým inzeratům typu v USA to a to.To je jedině tak na vybrakování vašeho účtu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pokazdejinak

já bych se asi zeptala v agentuře, která posílá x studentů ročně, jestli mají s touto firmou nějaké zkušenosti

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Moc bych tomu nevěřila.
Běžnější je sběr v Evropě. např Itálie apod.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rajce

ahoj, s tim clovekem jsem jednala.. mohla by ses prosim ozvat na e-mail: bajdullla@seznam.cz ?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mani

Mě se teda pán svoboda ozval

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Sanji

Dobrý den, právě dnes jsem chtěl odeslat peníze, ale ze špatného pocitu jsem se snažil něco najít na internetu. Narazil jsem na 3 diskuze. A právě v tu chvíli mě znepokojili dotazy a odpovědi. Právě problém je v tom, že vše sedí akorát nemám žádné důkazy o tom že by to byl/nebyl podvod. To že peníze dojdou z ČR do USA až za 5 dní je pravda ale přes western union je to zas 10–30 minut. Ale to stále nepotvrzuje to, že to není podvod. S panem Svobodou jsem mluvil, samozřejmě popírá podvod. Takže jsi absolutně nejsem jistý zda to jen tak risknout nebo dat od toho ruce pryč.

před 4658 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Jessy

Já jsem panu Svobodovi, bohužel, peníze poslala. Jeho komunikace na mě působila velice důvěryhodně až do doby, kdy měl zarezervovat letenku /před týdnem/ od té doby se mi neozval. Tak mu napsala kamarádka, chtěla vědět jestli tam už někdo z Čechů pracuje a přesnou adresu farmy. On odpověděl, že tam je už 14 Čechů a jsou spokojeni, jako adresu uvedl Broome Farm, 100 Lawrence, Beaufort. Zjistila jsem, že na této adrese je dům na prodej. Kamarádka mu napsala, že si myslí, že jde o podvod. Tak jí napsal, že nikoho nenutí ale že brigáda existuje. Prosím všechny, kdo mu poslali peníze, aby se ozvali, přeci si to nenecháme líbit.

před 4650 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Jessy

Jen upřesňuji adresu: Broome Farms
100 Laurens St , Beaufort , SC 29902. Na této adrese má být údajně sběr rajčat, ale Broome Farm tady byla jen do r. 2009, teď je dům opět na prodej.

před 4650 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Hulva

Také jsem s panem Svobodou jednal a dnes mi napsal, abych mu poslal 300 dolarů na někam do banky v Jižní Carolině, že prý mám poslat peníze ještě dnes, aby je mohl ráno vybrat, pokud se ale nepletu, tak převod peněz do USA trvá až pět dní, dále mi napsal, že není potřeba ESTA, což je také blbost, jelikož bez toho by nás tam nepustili. Takže se také přikláním k variantě, že se jedná o podvod.

před 4663 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Marsela

Ano je to podvod .My sme mu taky poslali peníze a letenky nám ani nezarezervoval.Tak prosim nikdo neudělejte další chybu.

před 4663 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bajakaja

Rozhodně mu žádné peníze nikdo neposílejte! Jedná se o podvod!! Pokud jste s ním někdo jednal ozvěte se prosím na e-mail bajdullla@seznam.cz díky

před 4664 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zolo

Tá brigáda v USA je podvod ako Brno prosim vas neposielajte peniaze niekomu s kym komunikujeje cez mobil ,skype atd.Potom placete za peniazmi nedajte sa nalakat podvodnikovi ved oni z tohto ziju .

před 4678 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek