Avatar uživatele
Pokročilý

Ať dělám co dělám, sýr při smažení vždy vyteče.

Poradí mi někdo prosím? Nejlépe kdo vaří v restauraci, tam je to vždy OK.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nejsem sice profesionální kuchař, ale vyzkoušela jsem tzv. babskou radu. Funguje.

Aby smažený sýr při smažení nevytekl, dejte ho po obalení na půl hodiny do mrazničky.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já dávám na 30 min do mrazničky sýr neobalený a poté také obaluji 2*.


Avatar uživatele
Zlatý

V restauraci je to OK proto, protože tam mají již obalený sýr uložený v mrazáku nebo chladničce-to za prvé. A za druhé oni ho nesmaží, ale dávají do fritézy, kde se rychle uzavře a tudíž nevyteče.


Avatar uživatele
Bronzový

Obalit nejméně dvakrát,a ve směsi na obalení musí být dost vajec a mouky,resp.musí být hustá.Potom olej rozpálený na max.teplotu.


Avatar uživatele

obaluje se většinou 3x.. také se to stává při smažení na pánvi, kde se při obracení strouhanka odtrhne.. takže fritéza a obalit 3x


Avatar uživatele
Registrovaný

Obaluji takto: namočím do vody ,obalím v hladké mouce a tzv mouku utáhnu to znamená ,že mouku na sýr pořádně přimáčknu. pak namočím do vajíčka ,strouhanky ,znovu pořádně utáhnu znovu do vajíčka a strouhanky zase pořádně utáhnu. smažím na větším množství rozpáleného oleje, aby plaval a hned po obalení

Zdroj: léta praxe

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.