Avatar uživatele
Pokročilý

Ahoj, potřebuju poradit jak správně rozříznout rybu jestli od ocasu k hlavě nebo od hlavy k ocasu?

Doplňuji:
Kablik: Klídek...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Určitě začněte od hlavy, chce to hlavně ostrý nůž. Dělali to v jednom dílu Na nože, mrkněte se na to na iprima.cz
Doplňuji:
V tom pořadu šlo o filetování, snad jsem poradila dobře, ale vím, že kdo to tam dělal od ocasu, tak dostal vynadáno!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Od ocasu k hlavě.

Zdroj: Bývalý rybář


Avatar uživatele
Zlatý

já nasadím nůž do řiti /rybě/ a jedu k hlavě a opatrně jen lehce pod kůží, ať neporaníte vnitřnosti


Avatar uživatele
Bronzový

rozříznout? co to je za termín? to bys ji mohl taky přeříznout v půli, což je samozřejmě nesmysl, pokud ji chceš vykuchat tak od ocasu k hlavě,pokud ti jde o filetování tak od hlavy k ocasu, zařízneš kolmo za žábry a řežeš vodorovně po páteři a získáš krásný filetky, nechej to však na dospělý at se nepořežeš...


Avatar uživatele
Stříbrný

Ryba se kuchá od konce ocasu. Pokud jde o filetování to jde lepší také z této strany.Dostaneš se rovnou k páteři a pak maso vlastně sloupneš.


Avatar uživatele
Bronzový

Zkus v archivu Prima Tv najít pořad Na nože tam bylo jako soutěžní úkol. Někdo to dělal obráceně/tak asi správně od ocasu/ a Zdeněk se chytal za hlavu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.