Avatar uživatele
Bronzový

Ahoj,poradite mi,jak udrzet aspon 2hodiny horke ,krupave dobroty?

Kdyz to jidlo vychladne,neni to uz pri dalsim ohrati tak dobre,jak jinak to udrzet?Vse jsem to pripravila,ale hosti prijdou pozdeji.Mozna nekdo namitne,ze je to k jejich skode,ale stejne-jak to udrzet?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Mívala jsem na to polystyrenovou krabici, něco jako je přenosná autochladnička. Jak se tam udrží chlad, udrží se i teplo, ale moc to nedoporučuji. 2 hodiny je dost dlouho, pro bakterie ideální prostředí k množení :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

V restauraci na to mněli el vyhřívané podnosy. Dávalo se to na bufetové stoly. V nouzi můžeš použít troubu puštěnou na malý stupeň ale né na dlouho jinak vše vysychá,

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 861
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 434
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.