Avatar uživatele
Illines

Ahoj,poradite mi,jak udrzet aspon 2hodiny horke ,krupave dobroty?

Kdyz to jidlo vychladne,neni to uz pri dalsim ohrati tak dobre,jak jinak to udrzet?Vse jsem to pripravila,ale hosti prijdou pozdeji.Mozna nekdo namitne,ze je to k jejich skode,ale stejne-jak to udrzet?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, hanulka11, anonym před 4174 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Mívala jsem na to polystyrenovou krabici, něco jako je přenosná autochladnička. Jak se tam udrží chlad, udrží se i teplo, ale moc to nedoporučuji. 2 hodiny je dost dlouho, pro bakterie ideální prostředí k množení 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

V restauraci na to mněli el vyhřívané podnosy. Dávalo se to na bufetové stoly. V nouzi můžeš použít troubu puštěnou na malý stupeň ale né na dlouho jinak vše vysychá,

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek