Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 18:38

Proč někteří , dostanouli na otázku třeba několik odpovědí, neudělí nikomu ani jeden palec ?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Chápu to u nových a u registrovaných, kteří třeba nemají dostatek palců na rozdávání. Nerozumím tomu třeba u některých zlatých, kteří to dělají zcela pravidelně. Všimli jste si toho? A co si o tom myslíte ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.květen 19:53

Proč někteří , dostanouli na otázku třeba několik odpovědí, neudělí nikomu ani jeden palec ?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Chápu to u nových a u registrovaných, kteří třeba nemají dostatek palců na rozdávání. Nerozumím tomu třeba u některých zlatých, kteří to dělají zcela pravidelně. Všimli jste si toho? A co si o tom myslíte ?
Doplňuji:
Musím s vámi se všemi souhlasit, všechny důvody uvedené mají svoji logiku a rozum. Samozřejmě některé odpovědi i uživatelé se mi líbí více, někteří méně. Někteří jsou dokonce takoví, že zaslouží palec snad za každou odpověď. Nejde mi o palce,k čemu by mi byli.
Spíše jsem přemýšlel o těch nových. Někteří sice vyrostli velice rychle, někteří podvodem s několikanásobnou registrací, někteří mají své mecenáše, kteří je hodnotí za každou blbost a podobně. To se asi vymítit nedá. Celá řada z nich je ale velice solidní a potřebují se vypracovat, už jenom proto, aby mohli dát více otázek a správné opalcovat.
Osobně se snažím, vyjádřit úctu a poděkování těm, kteří věnují svůj čas, svůj vtip a znalosti a odpoví mi. Samozřejmě, můžu přehlédnou i zapomenout.
K té otázce mně vlstně vyprovokoval jeden zlatý, který často klade otázky ale palec dává velice málo.. Jen tak námátkou jse nahlédl do jeho profilu .
Před 12-ti dny, položil 6 otázek, měl 15 odpovědí, získal 7 palců, a palec nedal ani jeden
Před 13 dny položil 6 otázek dostal 25 odpovědí, zskal 7 palců, neudělil žádný.
Myslím že z 25 odpovědí je určitě alespoň jedna, která by za to stála