Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.duben 4:48

Jak využít svůj potenciál chtít se něco naučit ?

Vzdělání a práce – Ostatní vzdělání a práce

Mam rád věci který dávají nějaký smysl a něco se v nich skrývá mám rád třeba kreslení ale i chemii v duvodu toho ze mě fascinuje jelikož z toho je tvořen celej vesmír žije chemíí člověk je pouze chemie , potom počítače techlogie ,software , okrajově i rostliny jejich léčivý látky a jejich moc . Nemam na to školy ani mit asi nebudu maturitu sem ukončil nebavil mě tenhle systém učení co sem slyšel o vysokých školách je to ten samej systém bez jakyhokoliv vyznamu kde se učí teorie z knížek ale k praxi to ma bohužel hooodně daleko . Znam taky hodně lidi co se bohužel smířily s životem jit pracovat jako robot do práce a zpět domu takhle bych nechtěl skončit . Potřeboval bych asi něco probrat s člověkem kterej danýmu odvětví rozumí zeptat se ho popřemejšlet jestli tohle odvětví by pro mě bylo vhodný . Určitě hodně lidí co bylo vyučeno nějakým odvětvým ve skutečnosti se proslavily v uplně něčem jinem věřim v to že člověk musí chtít a může se věnovat čemukoliv . Spíš mě chybějí kontakty na lidi který bych moch kontaktovat a projevit nějaký zájem , co by měl udělat . Popravdě každej den co „nic nedělam“ a nudim se ten den nesnášim a radši bych se učil co má smysl jen nevim kde začít .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.duben 9:23

Jak využít svůj potenciál chtít se něco naučit ?

Vzdělání a práce – Ostatní vzdělání a práce

Mam rád věci který dávají nějaký smysl a něco se v nich skrývá mám rád třeba kreslení ale i chemii v duvodu toho ze mě fascinuje jelikož z toho je tvořen celej vesmír žije chemíí člověk je pouze chemie , potom počítače techlogie ,software , okrajově i rostliny jejich léčivý látky a jejich moc . Nemam na to školy ani mit asi nebudu maturitu sem ukončil nebavil mě tenhle systém učení co sem slyšel o vysokých školách je to ten samej systém bez jakyhokoliv vyznamu kde se učí teorie z knížek ale k praxi to ma bohužel hooodně daleko . Znam taky hodně lidi co se bohužel smířily s životem jit pracovat jako robot do práce a zpět domu takhle bych nechtěl skončit . Potřeboval bych asi něco probrat s člověkem kterej danýmu odvětví rozumí zeptat se ho popřemejšlet jestli tohle odvětví by pro mě bylo vhodný . Určitě hodně lidí co bylo vyučeno nějakým odvětvým ve skutečnosti se proslavily v uplně něčem jinem věřim v to že člověk musí chtít a může se věnovat čemukoliv . Spíš mě chybějí kontakty na lidi který bych moch kontaktovat a projevit nějaký zájem , co by měl udělat . Popravdě každej den co „nic nedělam“ a nudim se ten den nesnášim a radši bych se učil co má smysl jen nevim kde začít .
Doplňuji:
Tim nic nedělat sem měl právě na pmysli převýst to konečně do praxe kde by to daválo smysl a nakou útěchu z tý odvedený práce než se jen do nekonečna učit jinak se samozřejmě učim skoro kazdej den .