Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.únor 13:24

Jak se jemně rozejít s klukem?

Rodina a vztahy – Přátelé

Dobrý den, teď chodím s klukem kterýho naprosto nesnáším, a ani nevím proč jsem s ním začala chodit. Na Valentýna mi donesl bomboniéru a přáníčko. Pořád se snaží něčeho dosáhnout, ale podle mě je to až vlezlé a někdy otravné. Nemluvíme spolu ve škole, ale vždy hned po í, a mě nebaví s ním trávit čas. Dokonce mi posílal i básničky, protože si myslel že to zabere. Akorát že teď nevím jak se ho zbavit. Neporadíte mi?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.únor 15:58

Jak se jemně rozejít s klukem?

Rodina a vztahy – Přátelé

Dobrý den, teď chodím s klukem kterýho naprosto nesnáším, a ani nevím proč jsem s ním začala chodit. Na Valentýna mi donesl bomboniéru a přáníčko. Pořád se snaží něčeho dosáhnout, ale podle mě je to až vlezlé a někdy otravné. Nemluvíme spolu ve škole, ale vždy hned po í, a mě nebaví s ním trávit čas. Dokonce mi posílal i básničky, protože si myslel že to zabere. Akorát že teď nevím jak se ho zbavit. Neporadíte mi?
Doplňuji:
Podle toho co tady píšete to je svatoušek, a já buhvíjak jsem strašná. Akorát že hlavní důvod proč se s ním chci rozejít je ten, že pořád kouká do výstřihu a balí moji nej kamarádku před mýma očima. Když už jsem mu tohle jednou řekla, stál každý den u nás pod oknem, když jsem byla nemocná, a potom chtěl abych se omluvila…