Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 1:00

sleva na manželku a dítě?

Finance a podnikání – Daně

Už sem z toho mimo muže manžel uplatnit slevu na mě?
Dobrý den mám prozbu trochu v tom tápu ..Sem na Rodičovské dovolené amám ŽL nákup prodej mám to jako vedlejší činost tak neplatim ani sociální ani zdravotní .A ted k jádru věci manžel ted přišel domu stim ,že muj příjem nesmí přesáhnout 68 000,– a je to tedy čistý výdělek ?? když po odečtená všch výdaju (poštovne,clo,au­kro) a všeho sem na nějakých 46 000,– za rok čistého máme nárok na slevu na manželku nebo ne? a mužu si i já když budu dělat danový získat bonus na prcka?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 9:31

sleva na manželku a dítě?

Finance a podnikání – Daně

Už sem z toho mimo muže manžel uplatnit slevu na mě?
Dobrý den mám prozbu trochu v tom tápu ..Sem na Rodičovské dovolené amám ŽL nákup prodej mám to jako vedlejší činost tak neplatim ani sociální ani zdravotní .A ted k jádru věci manžel ted přišel domu stim ,že muj příjem nesmí přesáhnout 68 000,– a je to tedy čistý výdělek ?? když po odečtená všch výdaju (poštovne,clo,au­kro) a všeho sem na nějakých 46 000,– za rok čistého máme nárok na slevu na manželku nebo ne? a mužu si i já když budu dělat danový získat bonus na prcka?
Doplňuji:
No neplatim protože je to první zdanovací období a věděla sem že muj měsíční výdělek nepřesáhne 4500,– ta sem věděla,že Na Rodičovský příspěvěk mi nemužou sáhnout.Netajim nikde svuj příjem.A pravě ted nechápu všude když se pročítám tak přeci muj výdělek nesmí přesáhnout 68 000,– a muže to bejt klidně i s podnikání.Hrubý příjem jak se k němu dostanu je to výdělek po odečtení právě položek jako aukro,poštovný??