Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.leden 8:57

Novější hry(PC) pro dva hráče na JEDNÉ KLÁVESNICI

Volný čas a hobby – Hry

Vím, že podobných otázek už tady bylo dost, ale ani u jedné jsem nenašel uspokojivou odpověď. Mohl by mi prosím někdo poradit nějakou novější hru s hezkou grafikou, která se dá hrát ve dvou na jedné klávesnici. Zdůraznil jsem klávesnici, protože zvlášť do nových her amíci tlačí jako druhý ovladač gamepad a za to bych střílel. Zrovna jsme s přítelkyní zkoušeli Laru Croft and the Guardian of Light a co nás tam v nastavení čekalo… samozřejmě gamepad :( Ten si ovšem nehodlám kupovat, protože se mi protiví jeho ovládání. Např. Asterix&Obelix a Olympijské hry mě potěšila díky oládání na klávesnici, hezký grafice a zábavné kooperaci. Takže přátelé, nevíte o něčem takovém? Děkuji (beru i jiné žánry)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.leden 15:29

Novější hry(PC) pro dva hráče na JEDNÉ KLÁVESNICI

Volný čas a hobby – Hry

Vím, že podobných otázek už tady bylo dost, ale ani u jedné jsem nenašel uspokojivou odpověď. Mohl by mi prosím někdo poradit nějakou novější hru s hezkou grafikou, která se dá hrát ve dvou na jedné klávesnici. Zdůraznil jsem klávesnici, protože zvlášť do nových her amíci tlačí jako druhý ovladač gamepad a za to bych střílel. Zrovna jsme s přítelkyní zkoušeli Laru Croft and the Guardian of Light a co nás tam v nastavení čekalo… samozřejmě gamepad :( Ten si ovšem nehodlám kupovat, protože se mi protiví jeho ovládání. Např. Asterix&Obelix a Olympijské hry mě potěšila díky oládání na klávesnici, hezký grafice a zábavné kooperaci. Takže přátelé, nevíte o něčem takovém? Děkuji (beru i jiné žánry)
Doplňuji:
Asi bych měl tuto otázku upřesnit. Potřeboval bych hru jako třeba http://games.tis­cali.cz/recen­ze/asterix-a-olympijske-hry-49318 , kde můžete jet ve dvou na jedný nebo oddělené obrazovce a hlavně s možností nakonfigurovat si pro oba hráče klávesnici. Gamepady neberu! :)