Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 12:40

DVB-T Adapter (II)

Elektronika – Ostatní elektronika

Doplňuji k otázce: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/dvb-t-adapter

Takže jsem zjistil že adapter kterej mám je dostačující, problém je v tom že bydlím ve dvou patrovém domě + malej půdní pokoj. V prvním patře kde mám pokoj já mě jedou jen ty tři programy jak jsem už psal, když jsem ale zašel navrch k půdě naladilo se mě deset programů, což by bylo dostačující, je nějaká možnost jak udelat (napojit) aby hrály i „dole“? Snad chápete dotaz :).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 14:24

DVB-T Adapter (II)

Elektronika – Ostatní elektronika

Doplňuji k otázce: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/dvb-t-adapter

Takže jsem zjistil že adapter kterej mám je dostačující, problém je v tom že bydlím ve dvou patrovém domě + malej půdní pokoj. V prvním patře kde mám pokoj já mě jedou jen ty tři programy jak jsem už psal, když jsem ale zašel navrch k půdě naladilo se mě deset programů, což by bylo dostačující, je nějaká možnost jak udelat (napojit) aby hrály i „dole“? Snad chápete dotaz :).
Doplňuji:
my máme kabelovku…

Když napojím tenhle tuner do NTB a do toho tu malou anténku tak to navrchu hraje nádherně http://eshop.ltec­.cz/img.php?p=45372­&t=3&c=1 .

Ted jsem zkoušel antenu dat navrch na to jsem napojil kabel a dole zapojil do adapteru, nasledně do NTB a nehraje to (jen ty tři programy) tak mě už nic nenapadá…

Případné další dotazy zodpovím v diskuzi