Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.prosinec 0:08

Je tady někdo kdo rozumí Ubuntu? Má smysl abych se s tímto OS trápil?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Nebo zdlouhavě dumat a divit se, přihlašovat se pro rady do fóra a komunit sem http://wiki.u­buntu.cz/Progra­my/Internet
to by znamenalo pamatovat si další přihlašovací údaje.. Včerejší instalace Ubuntu vypadala pěkně, vlastně suprově, jenže vnitřní prohlížeče byly k ničemu a na plochu nejdou přetahovat věci… Perfektní internetové aplikace, ale potom se něco kouslo a nešlo se přihlásit. A protože jsem chtěl Ubuntu dál používat, nainstaloval ho, jenže vypadá úplně jinak než předtím! Zde je prohlížeč dobrý ale neumím najít programy které jsem nainstaloval, takže jak je spustit? Vlastně i plocha je prázdná… Zmizely emailoví klienti, různé pidginy… co jde, tak přehrávat rádio, chodit na odpovedi.cz a přepínat plochy. Má smysl zabývat se sice bezpečným ale zcela odlišným systémem? Jak to vidíte vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.prosinec 1:11

Je tady někdo kdo rozumí Ubuntu? Má smysl abych se s tímto OS trápil?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Nebo zdlouhavě dumat a divit se, přihlašovat se pro rady do fóra a komunit sem http://wiki.u­buntu.cz/Progra­my/Internet
to by znamenalo pamatovat si další přihlašovací údaje.. Včerejší instalace Ubuntu vypadala pěkně, vlastně suprově, jenže vnitřní prohlížeče byly k ničemu a na plochu nejdou přetahovat věci… Perfektní internetové aplikace, ale potom se něco kouslo a nešlo se přihlásit. A protože jsem chtěl Ubuntu dál používat, nainstaloval ho, jenže vypadá úplně jinak než předtím! Zde je prohlížeč dobrý ale neumím najít programy které jsem nainstaloval, takže jak je spustit? Vlastně i plocha je prázdná… Zmizely emailoví klienti, různé pidginy… co jde, tak přehrávat rádio, chodit na odpovedi.cz a přepínat plochy. Má smysl zabývat se sice bezpečným ale zcela odlišným systémem? Jak to vidíte vy?
Doplňuji:
Teď v této verzi je „PCManFM 0.9.9 Jednoduchý správce souborů Vyvinul Hon Jen Yee (PCMan)“ Je podobný jako ve Windows, ten je dobrý. V minulé instalaci jich bylo víc, chyběl jim adresní řádek ke zkopírování, přetěžce se vytvářely složky, ale koš byl na ploše. Teď koš není. Audacity nejde nastavit tak, aby nahrávalo z výstupu, předešlá verze ano. Úprava videí podobný nástroj jako WMMaker ve správci balíků Synaptic chybí. Programy se spouští v CMD. Možná tato otázka patřila do anket Ano či Ne. Tady to zabírá místo.