anonym
Zeptal/a se – 20.prosinec 22:22
Aktuality a zábava – Aktuality
Patří do domácí pekárny prodávaná směs na tento účel, nebo stačí prostě smíchat mouku s příměsi a kypřidly? Když pekárnou vyrábějí marmeládu a sekanou, tak proč platit šílené peníze za trochu mouky v jiné krabičce? Proč jsou odlišné pečící programy na celozrnný chléb? Podělíte se o svůj recept?
anonym
Zeptal/a se – 20.prosinec 23:31
Aktuality a zábava – Aktuality
Patří do domácí pekárny prodávaná směs na tento účel, nebo stačí
prostě smíchat mouku s příměsi a kypřidly? Když pekárnou vyrábějí
marmeládu a sekanou, tak proč platit šílené peníze za trochu mouky
v jiné krabičce? Proč jsou odlišné pečící programy na celozrnný
chléb? Podělíte se o svůj recept?
Doplňuji:
Aha. Používá se jiná mouka? Žitná? Z normální mouky nejde upéct
chleba?