Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.prosinec 22:22

Jaké jsou vaše zkušenosti s domácí pekárnou a sypkou směsí?

Aktuality a zábava – Aktuality

Patří do domácí pekárny prodávaná směs na tento účel, nebo stačí prostě smíchat mouku s příměsi a kypřidly? Když pekárnou vyrábějí marmeládu a sekanou, tak proč platit šílené peníze za trochu mouky v jiné krabičce? Proč jsou odlišné pečící programy na celozrnný chléb? Podělíte se o svůj recept?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.prosinec 23:31

Jaké jsou vaše zkušenosti s domácí pekárnou a sypkou směsí?

Aktuality a zábava – Aktuality

Patří do domácí pekárny prodávaná směs na tento účel, nebo stačí prostě smíchat mouku s příměsi a kypřidly? Když pekárnou vyrábějí marmeládu a sekanou, tak proč platit šílené peníze za trochu mouky v jiné krabičce? Proč jsou odlišné pečící programy na celozrnný chléb? Podělíte se o svůj recept?
Doplňuji:
Aha. Používá se jiná mouka? Žitná? Z normální mouky nejde upéct chleba?