Zeptal/a se – 15.prosinec 18:08
Aktuality a zábava – Aktuality
S žádným jiným masem nemám problémy. Vepřové (vyjma panenky) mi ale nezměkne nikdy. Můžu ho klepat jak dlouho chci, z kýty ještě dělat co nejtenčí plátky, vařit (dusit, péct,..) ho můžu také jak dlouho chci (nebo dokud při pečení nezačne vonět jinak, než má) a stále je tuhé jako kámen. Tedy, dobré je, jíst se dá, ale nedosáhnu nikdy takové měkkosti, jako například v restauracích, školní jídelně, nebo jako mamka. ☹
.. Nevíte, kde mohu dělat problém? Podle všeho bude asi v samotné přípravě masa ještě před tepelnou úpravou. ☹
Zeptal/a se – 15.prosinec 18:17
Aktuality a zábava – Aktuality
S žádným jiným masem nemám problémy. Vepřové (vyjma panenky) mi ale nezměkne nikdy. Můžu ho klepat jak dlouho chci, z kýty ještě dělat co nejtenčí plátky, vařit (dusit, péct,..) ho můžu také jak dlouho chci (nebo dokud při pečení nezačne vonět jinak, než má) a stále je tuhé jako kámen. Tedy, dobré je, jíst se dá, ale nedosáhnu nikdy takové měkkosti, jako například v restauracích, školní jídelně, nebo jako mamka. ☹
.. Nevíte, kde mohu dělat problém? Podle všeho bude asi v samotné
přípravě masa ještě před tepelnou úpravou. ☹
Doplňuji:
Hanulko, možná máš pravdu, na vlákna se zaměřím. Avšak se mi to stává
i při kupovaných nakrájených řízcích v obchodě a ty jsou většinou
podél vlákna, co si pamatuju poslední. Každopádně moc děkuji za radu,
zaměřím se na to. 🙂