Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.listopad 15:46

Dlouhodobý problém s výtokem

Zdraví – Ženy a zdraví

Vážené dámy, chci se na Vás obrátit s mým problémem. Dlouhou dobu trpím různými výtoky, už nejméně 2 roky. Je mi 23 let. Kámoška tvrdí, že se to musí léčit, však můj gynekolog mi tvrdí, že to je kvůli tomu, že moje pohlavní ústrojí je jaksi vyspělejší nebo co, a že se s tím nedá nic dělat (vzhledem k tomu, že jsem měla i sekret z prsou – mlezivo, a to v důsledku nezhoubného nádoru na hypofýze, ten už skoro nemám, užívám Dostinex). Těhotná nejsem a nikdy jsem nebyla. Řekl, že můj děložní čípek je zarostlný sliznicí a že kvůli tomu jsou ty výtoky. Mě však trápí pořád nějaké vaginální problémy, cítím se nečistá, však to znáte holky. Barva výtoku se v posledním týdnu změnila na světle hnědou barvu. Máte s tím nějaké zkušenosti? Uvažuji o koupi Wobenzymu, nevíte jestli na tyto problémy pomůže? Jak dlouho bych ho musela užívat, abych se výtoku zbavila? Nemám se koho zeptat, když gynekolog je takto „vstřícný“… Neberu antikoncepci (cca rok).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.listopad 15:55

Dlouhodobý problém s výtokem

Zdraví – Ženy a zdraví

Vážené dámy, chci se na Vás obrátit s mým problémem. Dlouhou dobu trpím různými výtoky, už nejméně 2 roky. Je mi 23 let. Kámoška tvrdí, že se to musí léčit, však můj gynekolog mi tvrdí, že to je kvůli tomu, že moje pohlavní ústrojí je jaksi vyspělejší nebo co, a že se s tím nedá nic dělat (vzhledem k tomu, že jsem měla i sekret z prsou – mlezivo, a to v důsledku nezhoubného nádoru na hypofýze, ten už skoro nemám, užívám Dostinex). Těhotná nejsem a nikdy jsem nebyla. Řekl, že můj děložní čípek je zarostlný sliznicí a že kvůli tomu jsou ty výtoky. Mě však trápí pořád nějaké vaginální problémy, cítím se nečistá, však to znáte holky. Barva výtoku se v posledním týdnu změnila na světle hnědou barvu. Máte s tím nějaké zkušenosti? Uvažuji o koupi Wobenzymu, nevíte jestli na tyto problémy pomůže? Jak dlouho bych ho musela užívat, abych se výtoku zbavila? Nemám se koho zeptat, když gynekolog je takto „vstřícný“… Neberu antikoncepci (cca rok).
Doplňuji:
Hanulko děkuji za odpověd, ale na serveru doktorka.cz jsem se dozvěděla, že tohle tvrdí spoustu lékařů, a gynekologa jsem už měnila kvůli tomu jednou. To mám donekonečna chodit od jednoho k druhému?