Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.listopad 20:02

Facebook a mail adresář

Počítače a internet – Bezpečnost

Předem se omlouvám za svou neinformovanost, ale v mém okolí nikdo účet na Facebooku nemá. Když jsem vloni začala po několika letech znovu s internetem, založila jsem si účet na Seznamu, Skype a měla jsem zájem i o ICQ. Asi jsem udělala nějakou chybu, ale najednou někdo (něco?) začal oslovovat lidi z mého adresáře pro Facebook. Bylo z toho pár trapasů, ale já dodnes nevím jak může někdo bez mého vědomí disponovat mými adresami. Kde se stala chyba? Díky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.listopad 8:55

Facebook a mail adresář

Počítače a internet – Bezpečnost

Předem se omlouvám za svou neinformovanost, ale v mém okolí nikdo účet na Facebooku nemá. Když jsem vloni začala po několika letech znovu s internetem, založila jsem si účet na Seznamu, Skype a měla jsem zájem i o ICQ. Asi jsem udělala nějakou chybu, ale najednou někdo (něco?) začal oslovovat lidi z mého adresáře pro Facebook. Bylo z toho pár trapasů, ale já dodnes nevím jak může někdo bez mého vědomí disponovat mými adresami. Kde se stala chyba? Díky.
Doplňuji:
Snad se mi účet na FB podařilo zrušit úplně, ale i jinde při registraci požadují mail adresu a heslo. Než vymyslím jak si založit další účet, stačí když jen změním své heslo k e-mailu? Zadávala jsem ho na více místech při registraci – všude kde požadovali mojí mail adresu, ale nikde zneužito nebylo. Kde jsem registrována pod nickem + email + heslo, můžu ponechat původní, ale ne to nové k emailu ?