Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 12:16

Jak vyměnit ložiska u kočárku?

Auta a doprava – Opravy a údržba

Možná už to máte někdo za sebou..- mám kočárek fikon, ale asi to bude i u jiných podobné – vycvakla jsem kolečko, od středu kočáku je na kolečku: plastové ozubení, kolo s vysypaným ložiskem a na druhém konci je takový ten čep co drží kolo na ose. Plastové ozubení je na pevno, čep vytáhnout nejde tudíž se mi nedaří ložisko vyndat.. :( Má jít ven to plastové ozubení nebo ten čep? Mělo by to jít lehce nebo je třeba násilí?? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 16:58

Jak vyměnit ložiska u kočárku?

Auta a doprava – Opravy a údržba

Možná už to máte někdo za sebou..- mám kočárek fikon, ale asi to bude i u jiných podobné – vycvakla jsem kolečko, od středu kočáku je na kolečku: plastové ozubení, kolo s vysypaným ložiskem a na druhém konci je takový ten čep co drží kolo na ose. Plastové ozubení je na pevno, čep vytáhnout nejde tudíž se mi nedaří ložisko vyndat.. :( Má jít ven to plastové ozubení nebo ten čep? Mělo by to jít lehce nebo je třeba násilí?? :)
Doplňuji:
Vyřešeno. Kdyby to ještě někdo potřeboval – ve Firkonu jsou v každém velkém kole 2 ložiska – trocha síly a je to. A je lepší nekupovat ložiska z obchodů s kočárky ale v mototechně – jsou dražší, ale kvalitnější.
Všem děkuji.