Zeptal/a se – 9.říjen 20:02
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Peču je 10–15 minut, jádro je měkké akorát, vnější tvrdá slupka jde loupat dobře, ale hrozně špatně jde loupat ta vnitřní, tenká. Nemáte na to pečení nebo loupání nějaký trik?
Zeptal/a se – 9.říjen 20:15
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Peču je 10–15 minut, jádro je měkké akorát, vnější tvrdá slupka
jde loupat dobře, ale hrozně špatně jde loupat ta vnitřní, tenká. Nemáte
na to pečení nebo loupání nějaký trik?
Doplňuji:
Jo nařízl, loupou se krásně – myslím ta vnější tvrdá slupka. Ale já
chci oloupat i ty jádra, z takové té hnědé tenké blanky. A to mi
nejde.,