Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 11:33

Jak mohu posílit RAM?

Počítače a internet – Hardware

Mám na chalupě stařičký PC s OS Win 98 – Authentic ADM;ADM-K6 3D pocessor a jen 88,0 MB RAM – 32 bit. Disk C: využité 2,87 GB, volné 5,7 MB, disk D: využité 498 MB, volné 5,88 GB.Nechám ho hlavně na DOSácké hry, ale je strašně pomalý a taky se mi zdá obrovská disproporce mezi kapacitou disků a RAM.Ani se nemůžu podívat co na disku vlastně je, to bych čekala do Vánoc, než to naběhne. Prosím o radu, jak postupovat, na internet tu mám netbook. Děkuji. Suwa.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 11:58

Jak mohu posílit RAM?

Počítače a internet – Hardware

Mám na chalupě stařičký PC s OS Win 98 – Authentic ADM;ADM-K6 3D pocessor a jen 88,0 MB RAM – 32 bit. Disk C: využité 2,87 GB, volné 5,7 MB, disk D: využité 498 MB, volné 5,88 GB.Nechám ho hlavně na DOSácké hry, ale je strašně pomalý a taky se mi zdá obrovská disproporce mezi kapacitou disků a RAM.Ani se nemůžu podívat co na disku vlastně je, to bych čekala do Vánoc, než to naběhne. Prosím o radu, jak postupovat, na internet tu mám netbook. Děkuji. Suwa.
Doplňuji:
Já už mám ty RAMky zdemontované,kde stejný typ seženu taky vím, jen bych potřebovala vědět, kolik maximálně můžu dát.Zasunout dvě kartičky je snazší, než přemontovat celou ZD. Suwa