Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.září 14:53

Kdo hradí schránky v domě?

Právo a zákony – Občanské právo

Starám se o starý panelový dům, kde pronajímám 40 bytů. Někteří lidé mají nefunkční poštovní schránky (sestava se 40-ti schránkama…) a někteří je mají ještě v pořádku. Jenže když už vyměním jednu, musím všechny. Dívala jsem se na ceny a 450,–Kč pro některé lidi v domě není málo a určitě nebudou souhlasit s výměnou..Co teď? Máte s financováním takových věcí zkušenosti? Nebo mám nájemníky postavit prostě před hotovou věc?díky moc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.září 15:56

Kdo hradí schránky v domě?

Právo a zákony – Občanské právo

Starám se o starý panelový dům, kde pronajímám 40 bytů. Někteří lidé mají nefunkční poštovní schránky (sestava se 40-ti schránkama…) a někteří je mají ještě v pořádku. Jenže když už vyměním jednu, musím všechny. Dívala jsem se na ceny a 450,–Kč pro některé lidi v domě není málo a určitě nebudou souhlasit s výměnou..Co teď? Máte s financováním takových věcí zkušenosti? Nebo mám nájemníky postavit prostě před hotovou věc?díky moc.
Doplňuji:
navíc oni celý život tu schránku používají ne?kdo jiný by ji měl platit než ten, co ji opotřeboval nebo dokonce zničil tak, že nejde zamknout…