Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.září 22:07

Je nějaká kniha či film, po jejichž přečtení jste radikálně změnili svůj život?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Případně jiný audiovizuální podmět. Hlavně nepiště prosím věty typu „přečetl jsem si malého prince a zahřálo mě u srdíčka“ nebo „zkoukl jsem zeitgeist a na chvilku zapochyboval“ – jde mi opravdu o radikální impulzy aneb už nikdy to nebude jako dřív (jasně, všechno vás trochu mění, ale zřejmě chápete, že na „trochu“ se neptám). Děkuji. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.září 11:06

Je nějaká kniha či film, po jejichž přečtení jste radikálně změnili svůj život?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Případně jiný audiovizuální podmět. Hlavně nepiště prosím věty typu „přečetl jsem si malého prince a zahřálo mě u srdíčka“ nebo „zkoukl jsem zeitgeist a na chvilku zapochyboval“ – jde mi opravdu o radikální impulzy aneb už nikdy to nebude jako dřív (jasně, všechno vás trochu mění, ale zřejmě chápete, že na „trochu“ se neptám). Děkuji. :)
Doplňuji:

  • iv – nemůžu než souhlasit, osobně vnímám celej svět jako sérii těhle podmětů.. časem člověk dojde k poznání, že na všechno opravdu může přijít sám (a ještě pro sebe ideální, cizim způsobem vnímání reality nezdeformovanou cestou).. ale spíš mě zajímalo, zda se najdou lidé, kterým nějaká z těch „self-improvement“ knížek dokázala změnit život – přesně tak jak ty publikace uváděj „milióny změněných životů“ :)