Zeptal/a se – 21.srpen 10:55
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dnes máme návštěvu a vařím oběd i pro ni, proto nechci nic pokazit. Znáte rybí filé po vídeňsku? Zapéká se se zakysanou smetanou, slaninou, hořčicí, sterilovanými okurkami a sýrem. Doporučená příloha jsou opečené brambory nebo bramborový salát. Teď k mé otázce: Já bych chtěla udělat jako přílohu bramborovou kaši, hodí se to k tomu? Potřebuji honem poradit! Děkuji!
Zeptal/a se – 21.srpen 11:43
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dnes máme návštěvu a vařím oběd i pro ni, proto nechci nic pokazit.
Znáte rybí filé po vídeňsku? Zapéká se se zakysanou smetanou, slaninou,
hořčicí, sterilovanými okurkami a sýrem. Doporučená příloha jsou
opečené brambory nebo bramborový salát. Teď k mé otázce: Já bych
chtěla udělat jako přílohu bramborovou kaši, hodí se to k tomu?
Potřebuji honem poradit! Děkuji!
Doplňuji:
Bramborovou kaši jsem chtěla dělat kvůli dětem. Ale šťouchané brambory
jsou skvělý tip a budou se určitě skvěle hodit – dík!