Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.srpen 10:55

Rybí filé po vídeňsku – kdo rychle poradí?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dnes máme návštěvu a vařím oběd i pro ni, proto nechci nic pokazit. Znáte rybí filé po vídeňsku? Zapéká se se zakysanou smetanou, slaninou, hořčicí, sterilovanými okurkami a sýrem. Doporučená příloha jsou opečené brambory nebo bramborový salát. Teď k mé otázce: Já bych chtěla udělat jako přílohu bramborovou kaši, hodí se to k tomu? Potřebuji honem poradit! Děkuji!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.srpen 11:43

Rybí filé po vídeňsku – kdo rychle poradí?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dnes máme návštěvu a vařím oběd i pro ni, proto nechci nic pokazit. Znáte rybí filé po vídeňsku? Zapéká se se zakysanou smetanou, slaninou, hořčicí, sterilovanými okurkami a sýrem. Doporučená příloha jsou opečené brambory nebo bramborový salát. Teď k mé otázce: Já bych chtěla udělat jako přílohu bramborovou kaši, hodí se to k tomu? Potřebuji honem poradit! Děkuji!
Doplňuji:
Bramborovou kaši jsem chtěla dělat kvůli dětem. Ale šťouchané brambory jsou skvělý tip a budou se určitě skvěle hodit – dík!