Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.srpen 22:53

Je nutno hlásit práci na poloviční úvazek?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Pracuji na poloviční úvazek a nyní i na dohodu o pracovní činnosti – v jiném zaměstnání. Do toho ještě studuji VŠ v denním studiu. Musím v novém zaměstnání kde mám DPČ nahlásit, že mám ještě jinde poloviční úvazek? Je to pro ně k něčemu nutné vědět? (danění výplaty a pod.?)Moc se mi to oznamovat nechce-nebyli nadšení ani z denního studia a pracovní výkon to nijak neovlivní.Jde jen o to, zda je to pro ně nějak relevantní z pohledu daní apod.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.srpen 2:23

Je nutno hlásit práci na poloviční úvazek?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Pracuji na poloviční úvazek a nyní i na dohodu o pracovní činnosti – v jiném zaměstnání. Do toho ještě studuji VŠ v denním studiu. Musím v novém zaměstnání kde mám DPČ nahlásit, že mám ještě jinde poloviční úvazek? Je to pro ně k něčemu nutné vědět? (danění výplaty a pod.?)Moc se mi to oznamovat nechce-nebyli nadšení ani z denního studia a pracovní výkon to nijak neovlivní.Jde jen o to, zda je to pro ně nějak relevantní z pohledu daní apod.
Doplňuji:
Daně za mě každá z těch firem bude platit zvlášť. Jde o to, jestli jsou na sobě nezávislé nebo musí vědět kde jinde ještě pracuji a tu daň to nějak ovlivní-zda se třeba vypočítává nějak jinak, když pracuji na dvou místech.