Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 20:44

Poučíte vědomostně zpozdilého?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Vážení přátelé, ano většinou roním hořké slzy při hodnocení výsledků práce našich vrcholových činitelů, mám výčitky svědomí pokud čtu příspěvky o svízelné situaci některých účastníků těchto stránek a souhlasně pokyvuji hlavou nad špatností většiny poplatků v našem zdravotnictví. Ale, a to říkám se vším důrazem, naproti tomu se nemohu vypořádat s některými signály vypovídajícími o tom, že si vzájemně pokrytecky lžeme do očí. Jak jinak lze pojmout poznatky ze supermarketů, kde spatřuji, kterak si davy upachtěných jedinců před sebou valí /jako ti hovniválové/, vrchovaté koše potravin, ovšem většinou zcela zbytného zboží? Snad i toto sdělení však lze rozchodit, ale s údivem pak zírám nad řadou odpovědí na zdejších stránkách, které se podle vyjádření některých z vás, týkají měsíčních výdajů na rodinné miláčky – kočičky a pejsky. Nezlobte se prosím, ale osobně považuji za zcela scetné investovat třeba do zdraví těchto zvířat tak vysoké, třeba i pětitisícové částky. Zde se smutkem v duši prohlašuji, že jsem se na těchto bohulibých stránkách nejpíše ocitl z jiného světa a prostě současnou morálku naprosto nechápu. Jsem tedy necita nechápající dnešní pojetí světa?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 21:27

Poučíte vědomostně zpozdilého?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Vážení přátelé, ano většinou roním hořké slzy při hodnocení výsledků práce našich vrcholových činitelů, mám výčitky svědomí pokud čtu příspěvky o svízelné situaci některých účastníků těchto stránek a souhlasně pokyvuji hlavou nad špatností většiny poplatků v našem zdravotnictví. Ale, a to říkám se vším důrazem, naproti tomu se nemohu vypořádat s některými signály vypovídajícími o tom, že si vzájemně pokrytecky lžeme do očí. Jak jinak lze pojmout poznatky ze supermarketů, kde spatřuji, kterak si davy upachtěných jedinců před sebou valí /jako ti hovniválové/, vrchovaté koše potravin, ovšem většinou zcela zbytného zboží? Snad i toto sdělení však lze rozchodit, ale s údivem pak zírám nad řadou odpovědí na zdejších stránkách, které se podle vyjádření některých z vás, týkají měsíčních výdajů na rodinné miláčky – kočičky a pejsky. Nezlobte se prosím, ale osobně považuji za zcela scetné investovat třeba do zdraví těchto zvířat tak vysoké, třeba i pětitisícové částky. Zde se smutkem v duši prohlašuji, že jsem se na těchto bohulibých stránkách nejpíše ocitl z jiného světa a prostě současnou morálku naprosto nechápu. Jsem tedy necita nechápající dnešní pojetí světa?
Doplňuji:
Hany, to se velmi mýlíte., vyrostl jsem na vesnici a moji rodiče vlastnili krávu, kozu, prasátka, králíky a různou drůbež. O všechna tato boží hovádka jsem se často a věřte. že rád staral s vědomím, že také zvířata mají cit a snad též duši. Ale dodnes si pamatuji zkušenost předků, že výše jmenovaný dobytek /vč.psů a koček/ si sice zasluhuje péči i lásku, ale především musí podle božího určení člověku sloužit, a to v nouzi také jako potrava. Kromě toho jsem m.j. maturoval z chovu hospodářského zvířectva i pěstování rostlin a k celé přírodě mám vřelý vztah.