Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.červenec 17:40

Znáte a používáte ještě remosku?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Před chvílí jsem tuto pomocnici ukládal na místo a uvědomil si, že držím v ruce zařízení, které jsme dostali jako svatební dar v roce 1973 a od té doby nám neustále k plné spokojenosti slouží. Používáte tento údajně český vynález často, jste s ním spokojeni a máte nějaké specielní znalosti? Moje paní v remosce s vynikajícím výsledkem připravuje rýži na všechny způsoby a především pak vykoštěné vepřové koleno k němuž kromě běžných ingrediencí přidává čtvrtky jablka. Věřte – výsledek nemá chybu. Podělte se prosím o zkušenosti a recepty.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.červenec 18:16

Znáte a používáte ještě remosku?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Před chvílí jsem tuto pomocnici ukládal na místo a uvědomil si, že držím v ruce zařízení, které jsme dostali jako svatební dar v roce 1973 a od té doby nám neustále k plné spokojenosti slouží. Používáte tento údajně český vynález často, jste s ním spokojeni a máte nějaké specielní znalosti? Moje paní v remosce s vynikajícím výsledkem připravuje rýži na všechny způsoby a především pak vykoštěné vepřové koleno k němuž kromě běžných ingrediencí přidává čtvrtky jablka. Věřte – výsledek nemá chybu. Podělte se prosím o zkušenosti a recepty.
Doplňuji:
Tome díky za tip na plněné papriky. Manželka je s ohledem na počet „žroutů“ peče v troubě mezi zakrytými plechy, před odkrytím ještě dávku zaleje smetanou, čímž se vše zjemní. Je to sice kalorická bomba, ale i za studena veliká mňamka. Pro menší dávku určitě použijeme remosku.