Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červen 15:30

Zplnoletění

Právo a zákony – Občanské právo

Dobrý den,chtěla jsem se Vás zeptat,zda můžu zažádat o zplnoletnění i když nejsem těhotná a neplánuji svatbu.Žiji v baráku s rodinou a babičkou. Bohužel,čím dál častěji se hádáme,čím dál víc na mě řvou kvůli jídlu.Rodiče mají dluhy.Pomáhala jsem jím tím,že jsem chodila na brigády a dávala jsem jim 2 000 na jídlo . jenže s brigádou jsem skončila,kvůli škole.A doma si už nemůžu skoro nic vzít.právě proto bych chtěla zplnoletnit,abych se mohla odstěhovat ke svému příteli který by mě finančně zajistil.Mnohokrát děkuji za odpověď ..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červen 15:54

Zplnoletění

Právo a zákony – Občanské právo

Dobrý den,chtěla jsem se Vás zeptat,zda můžu zažádat o zplnoletnění i když nejsem těhotná a neplánuji svatbu.Žiji v baráku s rodinou a babičkou. Bohužel,čím dál častěji se hádáme,čím dál víc na mě řvou kvůli jídlu.Rodiče mají dluhy.Pomáhala jsem jím tím,že jsem chodila na brigády a dávala jsem jim 2 000 na jídlo . jenže s brigádou jsem skončila,kvůli škole.A doma si už nemůžu skoro nic vzít.právě proto bych chtěla zplnoletnit,abych se mohla odstěhovat ke svému příteli který by mě finančně zajistil.Mnohokrát děkuji za odpověď ..
Doplňuji:
A bohužel by jim to vadilo. Musím jim lhát když jedu za přítelem. je tu třeba ještě možnost že do svých 18 nemusím bydlet u rodičů ?