Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.červen 15:33

Jak rychle a snadno vymalovat byt/dům?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Chtěl bych se zeptat, jak rychle a snadno vymalovat byt/dům? Rád bych něco na způsob stříkání stěn, štětku ani váleček už do ruky nechci. Jde o vymalování řadovky, která má 4 patra, každé patro o 160 m2. Takže bych velice rád snadnou, rychlou a bezpracnou variantu :) ( napadla mne varianta mr. Beana – plechovka barvy uprostřed místnosti a v ní silvestrovská petarda, ale s tou žena nesouhlasí, nevím ani proč :) ) Díky za rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.červen 16:34

Jak rychle a snadno vymalovat byt/dům?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Chtěl bych se zeptat, jak rychle a snadno vymalovat byt/dům? Rád bych něco na způsob stříkání stěn, štětku ani váleček už do ruky nechci. Jde o vymalování řadovky, která má 4 patra, každé patro o 160 m2. Takže bych velice rád snadnou, rychlou a bezpracnou variantu :) ( napadla mne varianta mr. Beana – plechovka barvy uprostřed místnosti a v ní silvestrovská petarda, ale s tou žena nesouhlasí, nevím ani proč :) ) Díky za rady.
Doplňuji:
PS: na rady typu volejte profrsionála říkám: Děkuji ale neeee. Už mám dost profesionálů českého typu, instalatér, elektrikář, zedník, topenář… Zatím jedna katastrofa a jeden lump za druhým. Zeptejte se někoho kdo stavěl či rekonstruoval (možná jsem měl já a známí jen smůlu) ale opravdu si raději vymaluji sám.