Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.květen 15:38

Nejlevnější stránky?

Počítače a internet – Internet

Zdarec lidi,
chci se zeptat, jakého poskytovatele byste mi doporučili k vytvoření stránek? Nejlépe konkrétně adresu, kde stránky poskytuje. Potřebuji čistě jenom zaregistrovat doménu a obsah si tam budu nahrávat (i ten prvotní) sám, takže tam by to určitě nemělo být tak drahé, když potřebuji vlastně jen neco.cz a FTP detaily pro přenos a vše tam nahraju sám a budu i spravovat sám. Nejlépe kdybyste mi doporučit někoho, u kterého mám možnost si zaregistrovat díky jednomu mému účtu více stránek na jiných TLDčkách.. Např budu mít jeden účet TrauTenBerg a budu s ním chtít vytvořit a spravovat stránky trautenberg.cz, kuba.sk, ance.hu, hajnej.info a krakonos.eu.. Díky za pomoc :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.květen 17:35

Nejlevnější stránky?

Počítače a internet – Internet

Zdarec lidi,
chci se zeptat, jakého poskytovatele byste mi doporučili k vytvoření stránek? Nejlépe konkrétně adresu, kde stránky poskytuje. Potřebuji čistě jenom zaregistrovat doménu a obsah si tam budu nahrávat (i ten prvotní) sám, takže tam by to určitě nemělo být tak drahé, když potřebuji vlastně jen neco.cz a FTP detaily pro přenos a vše tam nahraju sám a budu i spravovat sám. Nejlépe kdybyste mi doporučit někoho, u kterého mám možnost si zaregistrovat díky jednomu mému účtu více stránek na jiných TLDčkách.. Např budu mít jeden účet TrauTenBerg a budu s ním chtít vytvořit a spravovat stránky trautenberg.cz, kuba.sk, ance.hu, hajnej.info a krakonos.eu.. Díky za pomoc :)
Doplňuji:
Doplnil bych snad to, že nepotřebuji slyšet poučky o kvalitě vs. ceně. Díky

P.S.: Byl mi třebas doporučován server kvapem.cz, který má sice nízkou cenu – 185,– ale je to jen pro tld=cz .. pokud byste našli někde server, kde mohu najít jak cz, tak eu, info apod za příjemné ceny, nebojte se ozvat.

2. P.S.: Nebudu dávat palec nahoru za to, že se mi snaží někdo odpovědět na něco, na co neptám. Díky za pochopení