Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.duben 21:07

Ahoj, chtěla bych se zeptat – máte někdo osobní zkušenost s jízdenkou InterRail? A podělíte se? 🙂

Cestování – Ostatní cestování

Vyplatí se cenově/nevyplatí?! Její výhody/nevýhody, na co si dát pozor… uvítám jakýkoliv postřeh a radu :) Nebo znáte lepší způsob cestování napříč Evropou? Všem moc díky předem a přeju pohodově strávené velikonoční svátky :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.duben 23:05

Ahoj, chtěla bych se zeptat – máte někdo osobní zkušenost s jízdenkou InterRail? A podělíte se? 🙂

Cestování – Ostatní cestování

Vyplatí se cenově/nevyplatí?! Její výhody/nevýhody, na co si dát pozor… uvítám jakýkoliv postřeh a radu :) Nebo znáte lepší způsob cestování napříč Evropou? Všem moc díky předem a přeju pohodově strávené velikonoční svátky :)
Doplňuji:
Děkuju fortine za odpověď!!! :) Ptám se za kamaráda a on není z Čech – takže ČD vůbec neřešíme. Za pár dní vyráží letecky z Libanonu do Itálie a dál se chce po Evropě pohybovat vlakem. Přibližný program jeho cesty: Itálie-Francie-Švýcarsko-Německo-Polsko-ČR-Rakousko a z Rakouska letecky zpět do Libanonu. V každé ze jmenovaných zemí ho čeká pracovní zastávka, obvykle 2–3 denní…ale můžou nastat změny a bude se chtít/muset zdržet delší dobu. Zvažuje koupi měsíční jízdenky a zajímá ho hlavně, jestli by s ní mohl úplně volně cestovat kdy a kam by chtěl, bez jakýchkoliv omezení a větších plánování předem. Studovali jsme oficiální web InterRailu, ale moc chytří z toho nejsme ani jeden :) Takže vážně moc díky za rady, určitě se taky hodí.
Další reakce budou kdyžtak v diskuzi, víckrát doplnit otázku mi systém asi nedovolí :)