Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 16:18

Bakalářská práce – musí mít nějaký vlastní přínos? Jaký přínos jste vytvořili při jejím psaní Vy?

Počítače a internet – Programování a webdesign

Mám asi měsíc na napsání bakalářské práce, mám psát o objektovém programování v PHP, ale naprosto netuším, jaký by mohl být můj vlastní přínos do práce … jediné, na co se pravděpodobně zmůžu bude přelouskat tři knížky a prakticky je svými slovy přepsat … ale přijde mi to celkem k ničemu. Nemáte nějaký nápad? Také by mě zajímalo, čím jste přispěli Vy, při psaní své práce. Díky :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 16:41

Bakalářská práce – musí mít nějaký vlastní přínos? Jaký přínos jste vytvořili při jejím psaní Vy?

Počítače a internet – Programování a webdesign

Mám asi měsíc na napsání bakalářské práce, mám psát o objektovém programování v PHP, ale naprosto netuším, jaký by mohl být můj vlastní přínos do práce … jediné, na co se pravděpodobně zmůžu bude přelouskat tři knížky a prakticky je svými slovy přepsat … ale přijde mi to celkem k ničemu. Nemáte nějaký nápad? Také by mě zajímalo, čím jste přispěli Vy, při psaní své práce. Díky :)
Doplňuji:
Díky za tip, měl bych se tam hlavně zaměřit na porovnání frameworků Nette a Symfony … bohužel umím pracovat jen v Nette, na Symfony nebyl ještě čas :( Ale představuju si to úvodem do nějaké historie vývoje OOP v PHP, trochu se podívat na OOP obecně, tam by se asi dala použít ta navrhovaná databáze a pear, no a pak se podívat na PHP 6, tam jistě budou velké změny, co se týče objektového modelu … ale hlavně ty frameworky, tam si nejsem vůbec jistý co konkrétně s nimi, jestli nějaké testování, co přesně porovnávat, jestli stačí podívat se na uživatelskou vrstvu, protože do úplných detailů bohužel nevidím, nebo něco jiného … netuším moc jaké jsou nároky :)