Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.leden 11:08

Basy jsou plné?stát je zadlužen ?kolik stojí vězen na den ?

Právo a zákony – Trestní právo

Má otázka zní,proč soudy zavírají za nedbalostní tre.činy např.řízení,a jiné které za které lze uložit např.domácí vězení.Tak by člověk musel pracovat.Státní zástupce zastupuje stát a ve většině případu trvá na odnětí svobody.Není to nesmysl ? co tím získá on a co stát …jen dluhy.a ten odsouzený jen pochytí lepší znalosti k tr. činnosti,už to tam zná a obvykle se znová vrací.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.leden 12:41

Basy jsou plné?stát je zadlužen ?kolik stojí vězen na den ?

Právo a zákony – Trestní právo

Má otázka zní,proč soudy zavírají za nedbalostní tre.činy např.řízení,a jiné které za které lze uložit např.domácí vězení.Tak by člověk musel pracovat.Státní zástupce zastupuje stát a ve většině případu trvá na odnětí svobody.Není to nesmysl ? co tím získá on a co stát …jen dluhy.a ten odsouzený jen pochytí lepší znalosti k tr. činnosti,už to tam zná a obvykle se znová vrací.
Doplňuji:
Děkuji všem za odpovědi.Chtěl bych dodat,že jsem cikán rom, morgoš,negr nebo jak kdo chce.Snažil jsem se svou rodinu uživit,udělal jsem blbost jel jsem autem,jinak bych byl bez práce.Živím se poctivou práci na rozdíl od mých některých soukmenovců.Myslím si,že to není až takový tr.čin jako ku příkladu,loupežné přepadení nebo nasilný proti osobám.Proč ve 40 letech musím za tokový čin odsedět 16 měsíců.Nebylo by lepší stanovit dohled a dát člověku šanci???Prijdu o vše a co si budem vykládat i doma se hodně může změnit asi pochopíte v jaké oblasti.

Doplněna 2
Děkuji všem za dostačujicí odpovědi.Bohužel milí spoluobčané doplácíme mi pracující na zbytek našich falešných lidí