Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.září 7:59

Máš doma myčku na nádobí? Řešil jsem jeden problem, ale zadělal jsem si na druhý. Co s tím? Jak z toho ven?

Bydlení a zahrada – Úspory energie

Také se Vám doma hromadí nádobí v kuchyni, ve dřezu? Moderní domácnost, koupil jsem myčku, přesvědčili mně, že to je ta jediná spása. Očekávání to ovšem nesplnilo, protože se ukázalo že myčka aby pomáhala musí to nádobí někdo naskládat dovnitř! Vše jsem doma vysvětlil, že použité nádobí, každý bude po sobě odkládat do myčky a ten poslední kdo zjistí, že je plná ji zapne! Nic nepochopitelného. Výsledek? Myčka neustále plná, plný dřez, plná kuchyň, nedostatek čistého nádobí. Už mně napadlo, že myčku vytrhnu ze zdi a odvezu do šrotu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.září 17:05

Máš doma myčku na nádobí? Řešil jsem jeden problem, ale zadělal jsem si na druhý. Co s tím? Jak z toho ven?

Bydlení a zahrada – Úspory energie

Také se Vám doma hromadí nádobí v kuchyni, ve dřezu? Moderní domácnost, koupil jsem myčku, přesvědčili mně, že to je ta jediná spása. Očekávání to ovšem nesplnilo, protože se ukázalo že myčka aby pomáhala musí to nádobí někdo naskládat dovnitř! Vše jsem doma vysvětlil, že použité nádobí, každý bude po sobě odkládat do myčky a ten poslední kdo zjistí, že je plná ji zapne! Nic nepochopitelného. Výsledek? Myčka neustále plná, plný dřez, plná kuchyň, nedostatek čistého nádobí. Už mně napadlo, že myčku vytrhnu ze zdi a odvezu do šrotu.
Doplňuji:
chápu vše a cokoliv, my se ráno setkáváme, potkáváme, je nás tak deset až dvanáct? jediné co cením na tom chaosu? zařvu, že chci hovořit k"davu" oni mně vyslechnou a stejně udělají po svém! naučil jsem je to!