Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.září 11:51

Černá plocha monitoru

Počítače a internet – Software

Dobrý den, můžete mi poradit jak mám odinstalovat celý ATI a poté naistalovat nový. Poněvadž jsem to zkusil a nyní mám černou plochu a nevím co stím. Pravděpodobně jsem špatně provedl odistalaci původního ATI v anglickém jazyce a po instalaci ze slunečnice.cz v češtině již mám černou plochu a nevím co stím ??

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.září 10:31

Černá plocha monitoru

Počítače a internet – Software

Dobrý den, můžete mi poradit jak mám odinstalovat celý ATI a poté naistalovat nový. Poněvadž jsem to zkusil a nyní mám černou plochu a nevím co stím. Pravděpodobně jsem špatně provedl odistalaci původního ATI v anglickém jazyce a po instalaci ze slunečnice.cz v češtině již mám černou plochu a nevím co stím ??
Doplňuji:
Děkuji za odpověď, ale nešel jsem touto doporučenou cestou. Vyměnil jsem grafickou kartu a plocha byla opět aktivní. Problém nadále přetrvává na původní grafické kartě, která stále provádí začernění plochy. A tak se ptám zda mě může někdo poradit s problém v upravě původní grafické karty, kterou jsem chtěl upravit tím, že jsem vymazal původní nastavení v ATI v anglickém jazyce a ze Slunečnice.cz jsem si stráhl ATI v čekém jazyce, kde jsem provedl veškerá nastavení a po restartu zčernala plocha. Může mi tedy někdo poradit jak grafickou kartu přiměji k aktivaci, aby nastavení bylo v českém jazyce ATI a nebo z původního doporučení stáhnutí dat www.ATI.com. Dále bych chtěl poradit s odinstalovánm veškerého špatného programu pro nastavení grafické karty a nainstalování zprávného programu jak jsem žádal ve shora uvdeném. Děkuji