Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.srpen 6:41

Zrychlení počítače se změnou paměti

Počítače a internet – Internet

po nainstalování a použití programu CCleaner a Defragger se notebook zrychlil z 9/1,5 Kb/sec. na 14,8/2,1 Kb/sec. vynikající rada…s pamětí se pravděpodobně nedá hnout, poněvadž v techn.údajích mám paměť L2 Cache 1 MB on-die pro Banias, 2MB on-die Dothan a 512 KB on-diepro Mobile Celeron…ROM BIOS 512 KBBlesk ROM schopnost Plug-and-Play…asi bude zbytečné mně radit. protože mně uvedené údaje nijak neoslovují…i tak díky moc!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.srpen 13:15

Zrychlení počítače se změnou paměti

Počítače a internet – Internet

po nainstalování a použití programu CCleaner a Defragger se notebook zrychlil z 9/1,5 Kb/sec. na 14,8/2,1 Kb/sec. vynikající rada…s pamětí se pravděpodobně nedá hnout, poněvadž v techn.údajích mám paměť L2 Cache 1 MB on-die pro Banias, 2MB on-die Dothan a 512 KB on-diepro Mobile Celeron…ROM BIOS 512 KBBlesk ROM schopnost Plug-and-Play…asi bude zbytečné mně radit. protože mně uvedené údaje nijak neoslovují…i tak díky moc!
Doplňuji:
tak mít paměť 248 MB RAM…zázrak s notebookem neudělám! geOrge má nezměrnou trpělivost a gollume 88 mohu poděkovat, ale na studium nemám věk…proto jsem závislý na vědomostech jiných a zde stále čerpám vědomosti a uchovávám v mailech. Prohlížeč mám Mozillu a Explorer, na Google Chrom neotevřu maily, ale to je asi zas jiná historie…zdůvodnění zrychlení internetu nemám, ale rozdíl je faktem. Díky !