anonym
Zeptal/a se – 14.srpen 17:55
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Lidi zlatí,dnes jsem se rozhodl,že si udělám a konečně ochutnám smaženici z hub.V životě jsem to neměl v puse a a to mi je už 55 let.Měl jsem k tomu odpor,ale chi jej překonat.Za chvíli napíši jestli jsem to přežil,ne že by byly houby jedovaté,ale s té chuti.Sušené houby mám rád,ale v polévkách,to mi nevadí,ale z výše uvedeného jsem měl opravdu odpor.No,uvídím.
anonym
Zeptal/a se – 14.srpen 18:32
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Lidi zlatí,dnes jsem se rozhodl,že si udělám a konečně ochutnám
smaženici z hub.V životě jsem to neměl v puse a a to mi je už
55 let.Měl jsem k tomu odpor,ale chi jej překonat.Za chvíli napíši jestli
jsem to přežil,ne že by byly houby jedovaté,ale s té chuti.Sušené houby
mám rád,ale v polévkách,to mi nevadí,ale z výše uvedeného jsem měl
opravdu odpor.No,uvídím.
Doplňuji:
Tak jsem si podborováky(modráky) udělal na cibulce,okořenil solí,pepřem
a kmínem a vmíchal vejce.Musím se přiznat,že mě tato smaženice moc
nenadchla,ale snědl jsem ji.Ještě zkusím smaženou bedlu,ale až ji
najdu.Jinak na houby chodím každým rokem a máme nasušeno snad na celý
rok.
P.S.Manželce velmi chutnala.