Zeptal/a se – 8.srpen 11:00
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nacpat je do sklenice a zalít,nebo lák ustavičně během ládování okurek dolévat?Já jsem zastánce prvého , ale teď jsem u návštěvy tvrdě narazil.Tak jak vy?
Zeptal/a se – 8.srpen 11:50
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nacpat je do sklenice a zalít,nebo lák ustavičně během ládování
okurek dolévat?Já jsem zastánce prvého , ale teď jsem u návštěvy tvrdě
narazil.Tak jak vy?
Doplňuji:
Prý tam nezůstane vzduch, nálev pak prý tolik neklesne.Jen ze slušnosti
jsem neřekl,že to je blbost, ale dělá se to při nakládání masa třeba na
uzení.Rád bych všechny označil jako nejlepší,to však nejde.Tak jen pro
experimentující,aby na mne pak tolik nenadávala při utírání
podlahy.Díky všem!!