Zeptal/a se – 30.červenec 10:14
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
závojem Tvým bude sklíčko…, že by okurková sezona? Rychlokvašky jsou v kameňáku,proložené a zatížené,(ne zatížené minulostí,ne ne),ale co takhle recept na klasické ZNOJEMSKÉ OKURKY s jejich nezaměnitelnou nasládlou chutí.Nemá někdo nějaký dobrý vyzkoušený recept?Já jdu zatím zkontrolovat to mléčné kvašení!(annas ,díky za nápovědu,já si ale fakt nebyl jistý,zda mléčné,ale o. určitě umyté !!!).
Zeptal/a se – 30.červenec 11:03
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
závojem Tvým bude sklíčko…, že by okurková sezona? Rychlokvašky jsou
v kameňáku,proložené a zatížené,(ne zatížené minulostí,ne ne),ale
co takhle recept na klasické ZNOJEMSKÉ OKURKY s jejich nezaměnitelnou
nasládlou chutí.Nemá někdo nějaký dobrý vyzkoušený recept?Já jdu
zatím zkontrolovat to mléčné kvašení!(annas ,díky za nápovědu,já si
ale fakt nebyl jistý,zda mléčné,ale o. určitě umyté !!!).
Doplňuji:
Pro jami155 : při kolika stupních sterilovat?U tak krátké doby asi více
než 80 ? Nebo ne, aby nebyla okurková kaše?!