Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.červenec 10:14

Okurčičko,okur­čičko, …

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

závojem Tvým bude sklíčko…, že by okurková sezona? Rychlokvašky jsou v kameňáku,pro­ložené a zatížené,(ne zatížené minulostí,ne ne),ale co takhle recept na klasické ZNOJEMSKÉ OKURKY s jejich nezaměnitelnou nasládlou chutí.Nemá někdo nějaký dobrý vyzkoušený recept?Já jdu zatím zkontrolovat to mléčné kvašení!(annas ,díky za nápovědu,já si ale fakt nebyl jistý,zda mléčné,ale o. určitě umyté !!!).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.červenec 11:03

Okurčičko,okur­čičko, …

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

závojem Tvým bude sklíčko…, že by okurková sezona? Rychlokvašky jsou v kameňáku,pro­ložené a zatížené,(ne zatížené minulostí,ne ne),ale co takhle recept na klasické ZNOJEMSKÉ OKURKY s jejich nezaměnitelnou nasládlou chutí.Nemá někdo nějaký dobrý vyzkoušený recept?Já jdu zatím zkontrolovat to mléčné kvašení!(annas ,díky za nápovědu,já si ale fakt nebyl jistý,zda mléčné,ale o. určitě umyté !!!).
Doplňuji:
Pro jami155 : při kolika stupních sterilovat?U tak krátké doby asi více než 80 ? Nebo ne, aby nebyla okurková kaše?!