Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.únor 7:51

Kdo spozoroval výpadek sítě T-Mobile?

Elektronika – Mobily

Včera (úterý) před 3 hod. a 10.2. (středa) okolo poledne jsem zaznamenal výpadek sítě T-Mobile. Manželka používá O2 u té se to neprojevilo, pouze se mi nemohla dovolat (mám T-Mobile), do sítě O2 jí to fungovalo. Taktéž já se do síti hodnou chvíli nedovolal nikam. Zajímalo by mne zda jste také někdo tento výpadek zaznamenal, případně i v jiné dny.
Zdroj: https://www.po­radte.cz/elek­tronika/19296-kdo-spozoroval-vypadek-site-t-mobile.html

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.únor 7:51

Kdo spozoroval výpadek sítě T-Mobile?

Elektronika – Mobily

Včera (úterý) před 3 hod. a 10.2. (středa) okolo poledne jsem zaznamenal výpadek sítě T-Mobile. Manželka používá O2 u té se to neprojevilo, pouze se mi nemohla dovolat (mám T-Mobile), do sítě O2 jí to fungovalo. Taktéž já se do síti hodnou chvíli nedovolal nikam. Zajímalo by mne zda jste také někdo tento výpadek zaznamenal, případně i v jiné dny.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.únor 9:13

Kdo zpozoroval výpadek sítě T-Mobile?

Elektronika – Mobily

Včera (úterý) před 3 hod. a 10.2. (středa) okolo poledne jsem zaznamenal výpadek sítě T-Mobile. Manželka používá O2, u té se to neprojevilo, pouze se mi nemohla dovolat (mám T-Mobile), do sítě O2 jí to fungovalo. Taktéž já se do síti hodnou chvíli nedovolal nikam. Zajímalo by mne, zda jste také někdo tento výpadek zaznamenal, případně i v jiné dny.