Zeptal/a se – 7.únor 19:31
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Přemýšlím,co se více hodí na dlouhodobé uskladnění masa,třeba že
si dělám zásoby a třeba nějaké to maso použiju až tak za půl roku nebo
za rok.
Jenže tady je problém někdo mi říká „normálka to hluboce zamraz“ a
jiní zase „spíš to vysuš,dýl to vydrží“
Co je podle vás lepší zmrazit nebo to vysušit?
Zeptal/a se – 7.únor 19:36
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Přemýšlím,co se více hodí na dlouhodobé uskladnění masa,třeba že
si dělám zásoby a třeba nějaké to maso použiju až tak za půl roku nebo
za rok.
Jenže tady je problém někdo mi říká „normálka to hluboce zamraz“ a
jiní zase „spíš to vysuš,dýl to vydrží“
Co je podle vás lepší zmrazit nebo to vysušit?
Zeptal/a se – 7.únor 22:23
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Přemýšlím, co se více hodí na dlouhodobé uskladnění masa, třeba že
si dělám zásoby a třeba nějaké to maso použiju až tak za půl roku nebo
za rok.
Jenže tady je problém, někdo mi říká „normálka to hluboce zamraz“ a
jiní zase „spíš to vysuš, dýl to vydrží“
Co je podle vás lepší – zmrazit, nebo to vysušit?