Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.únor 19:31

dlouhodobé skladování masa: zmrazit nebo vysušit ?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Přemýšlím,co se více hodí na dlouhodobé uskladnění masa,třeba že si dělám zásoby a třeba nějaké to maso použiju až tak za půl roku nebo za rok.
Jenže tady je problém někdo mi říká „normálka to hluboce zamraz“ a jiní zase „spíš to vysuš,dýl to vydrží“
Co je podle vás lepší zmrazit nebo to vysušit?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.únor 19:36

Co je podle vás lepší pro dlouhodobé skladování masa: zmrazit nebo vysušit?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Přemýšlím,co se více hodí na dlouhodobé uskladnění masa,třeba že si dělám zásoby a třeba nějaké to maso použiju až tak za půl roku nebo za rok.
Jenže tady je problém někdo mi říká „normálka to hluboce zamraz“ a jiní zase „spíš to vysuš,dýl to vydrží“
Co je podle vás lepší zmrazit nebo to vysušit?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.únor 22:23

Co je podle vás lepší pro dlouhodobé skladování masa: zmrazit, nebo vysušit?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Přemýšlím, co se více hodí na dlouhodobé uskladnění masa, třeba že si dělám zásoby a třeba nějaké to maso použiju až tak za půl roku nebo za rok.
Jenže tady je problém, někdo mi říká „normálka to hluboce zamraz“ a jiní zase „spíš to vysuš, dýl to vydrží“
Co je podle vás lepší – zmrazit, nebo to vysušit?