Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.únor 15:30

Můžu být těhotná?

Rodina a vztahy – Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás nemáte stejnou nebo alespon podobnou zkušenost. Dnes je 6.2.2016 poslední pohlavní styk jsem měla 28.12 a 9.1 Od 21.12(5 dní pauza) Takže se dá říct že od 26.12 Jsem se rozhodnula přestat brát hormonální antikoncepci Lindynette20. 19­.1 přisla menstruace,která trvala cca 5 dni ale po ni 2 dny klid a další 3 dny jsem vytírala hnědý výtok.Začala jsem mít bolesti břicha,nechut k jídlu unavenost,bolest hlavy. Dneska v 11 hodin (né ranní moč) jsem si udělala test Mamatest10 ,který vyšel s jednou hodně zabarvenou čárkou ,ale po chvilce na světle jsem si všimnula že je tam úplně slabounká druhá čárka ,která je vidět trošičku na světle.Nechtěla jsem tomu věřit , tak jsem hodně pila a další test jsem si hned vzápětí cca12hodin udělala znovu ale na tomto testu už není vidět ta slabá čárka.Tak bych se chtěla zeptat jestli můžu být těhotná nebo se jedná o nějaký blud.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.únor 15:40

Můžou být dvoudenní pauza v menstruaci, bolesti břicha, nechuť k jídlu, unavenost a bolest hlavy příznaky těhotenství?

Rodina a vztahy – Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás nemáte stejnou nebo alespon podobnou zkušenost. Dnes je 6.2.2016, poslední pohlavní styk jsem měla 28.12 a 9.1. Od 21.12(5 dní pauza) Takže se dá říct, že od 26.12 jsem se rozhodla přestat brát hormonální antikoncepci Lindynette20. 19­.1. přišla menstruace, která trvala cca 5 dní, ale po ní 2 dny klid a další 3 dny jsem vytírala hnědý výtok. Začala jsem mít bolesti břicha, nechuť k jídlu, unavenost, bolest hlavy. Dneska v 11 hodin (né ranní moč) jsem si udělala test Mamatest10, který vyšel s jednou hodně zabarvenou čárkou, ale po chvilce na světle jsem si všimla, že je tam úplně slabounká druhá čárka ,která je vidět trošičku na světle.Nechtěla jsem tomu věřit, tak jsem hodně pila a další test jsem si hned vzápětí cca12hodin udělala znovu, ale na tomto testu už není vidět ta slabá čárka .Tak bych se chtěla zeptat, jestli můžu být těhotná, nebo se jedná o nějaký blud.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.únor 15:41

Můžou být dvoudenní pauza v menstruaci, bolesti břicha, nechuť k jídlu, unavenost a bolest hlavy příznaky těhotenství?

Rodina a vztahy – Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás nemáte stejnou nebo alespon podobnou zkušenost. Dnes je 6.2.2016, poslední pohlavní styk jsem měla 28.12 a 9.1. Od 21.12 (5 dní pauza) Takže se dá říct, že od 26.12 jsem se rozhodla přestat brát hormonální antikoncepci Lindynette20. 19­.1. přišla menstruace, která trvala cca 5 dní, ale po ní 2 dny klid a další 3 dny jsem vytírala hnědý výtok. Začala jsem mít bolesti břicha, nechuť k jídlu, unavenost, bolest hlavy. Dneska v 11 hodin (né ranní moč) jsem si udělala test Mamatest10, který vyšel s jednou hodně zabarvenou čárkou, ale po chvilce na světle jsem si všimla, že je tam úplně slabounká druhá čárka, která je vidět trošičku na světle. Nechtěla jsem tomu věřit, tak jsem hodně pila a další test jsem si hned vzápětí cca v 12 hodin udělala znovu, ale na tomto testu už není vidět ta slabá čárka. Tak bych se chtěla zeptat, jestli můžu být těhotná, nebo se jedná o nějaký blud.